11

Uzman Personel

1859

Mutlu Müşteri

2490

Tamamlanan Projeler

Prior Design Türkiye Distribütörü

Prior-Design gelişmiş zerafet ve agresif tasarımı birleştiren fikirlerden doğmuştur. Sonuç olarak modern teknoloji ile Avrupa tarzı, bireysellik ve kaliteyi birleştiren zamansız klasikler ortaya çıkmaktadır.

Dünyanın en sıkı testine tabii tutulan, Prior Design ürünleri en yüksek standartlarda inşa edilmiştir ve tüm Alman TÜV testlerinden geçmiştir.

Almanya’daki ana ofisimizden temin edilen tüm parçaların boyama ve montaj işlemleri eğitimli personellerimiz tarafından size en iyi hizmet ve en yüksek standartlar sunularak yapılır.

Ürünlerimiz yüksek kalite Dura-Flex plastik karışımından yapılır. Mükemmel bir yüzey yapısı ile karakterize olan bu malzeme, yüksek stabilite ile birlikte yeterli esnekliği ile kolayca boyama sağlar.

Size Sunduğumuz Hizmetler:

  • Araç Özelleştirme ( Aerodinamik, Şasi Teknolojisi, Alaşım Jantlar, Egzoz Sistemleri )
  • Kaza Onarım / Boyahane
  • Alman TÜV Onay Belgesi
  • Özel Tasarım

Prior Design Turkey Distributor

To meet te world’s rigorous testing, Prior Design products are built to the highest standards and all exceed the German TÜV testing requirement. Perfect fit and technical excellence.

With the main office and workshop in Germany. we also offer the possibility to pickup any aerodynamic parts, alloy wheels and exhaust systems on site. We can also offer painting and installation of all parts on your vehicle. Our trained and experienced staff will provide you with the best service and work of the highest standards.

The results are timeless classics that combine European style, individuality and quality with modern technology.

Services We Offer You:

  • Car Customizing ( Aerodynamics, Chassis Technology, Alloy Wheels, Exhaust Systems )
  • Accident Repair / Paint Shop
  • TÜV Registrations, Approvals And Vehicle Evaluation
  • Custom Designing

Bizimle iletişime geçmek için hemen yan bölümdeki butona tıklayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

× WhatsApp Hattı